Minora și victima sa au stat într-un restaurant în seara omorului (VIDEO)

Au aparut imagini video înainte de crima ce a avut loc în noaptea de luni spre marți în Piatra Neamț.

Bărbatul ucis în noaptea de luni spre marți și minora acuzată de omor se cunoșteau dinaintea incidentului tragic.

Ei au fost împreună în după amiaza dinaintea faptei, pentru a discuta posibilitatea găsirii unui loc de muncă pentru fată. Lucian i-ar fi promis fetei că poate face în așa fel încât să o angajaze la un restaurant, sau la un cămin de bătrâni, din apropiere de Piatra Neamț.

Cei doi au petrecut peste o oră la restaurantul unde sperau ca fata să se angajeze. Aici au fost refuzați, din cauză că fata este minoră.

Conform unor surse, se pare că cei doi au mai poposit la o terasă din apropiere, după care s-au îndreptat către apartament, după ora 20:00. Din acest moment și până la ora 01:01 când a fost primit apelul la 112, cei doi au rămas în apartament, se pare.

Ancheta urmează să stabilească dacă moartea bărbatului a survenit în urma unei legitime apărări sau din alta cauză.

Familia victimei consideră că lucrurile nu sunt clare în acest caz și că acuzațiile de agresiune sexuală care i se se aduc bărbatului sunt nefondate. Ei bănuiesc că ar putea fi vorba și de o acțiune premeditată a minorei care l-a înjunghiat.

Tatăl victimei:

Am aflat de nenorocire din presă, nu m-a sunat nimeni de la poliție sau parchet. N-ar putea sa faca asa ceva si din ce am vazut la televizor nu se leaga niste lucruri. Sper ca autoritățile să facă o anchetă și să dezvăluie tot. Nu știu dacă o fată de 16 ani poate să-l înjunghie de atâtea ori. Am vorbit cu fiul meu în ziua în care a murit. Era vesel, era ok. În niciun caz cred ca e vorba de o agresiune sexuală. Ma gandesc ca a fost planificat, ca a fost un jaf. Știu că s-au găsit mulți bani la fata aia.

One thought on “Minora și victima sa au stat într-un restaurant în seara omorului (VIDEO)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: