Piatra Neamț: Crimă în ziua de Paște

  • O descoperire macabră a fost făcută în această dimineață sub scara unui bloc din Piatra Neamț. Cadavrul unui om al străzii a fost descoperit de o echipă de muncitori veniți să verifice instalația de apă a imobilului.
  • Anchetatorii cred că este vorba de o crimă și îl caută acum pe cel care a săvârșit fapta.

Muncitorii faceau verificarea periodică a instalației de apă a blocului când, sub scara de la intrarea in bloc, au gasit cadavrul desfigurat al unui bărbat.

Victima este un om al străzii și își facea veacul de câteva luni sub scara blocului, împreună cu un alt bărbat. Își aduseseră paturi și perne pentru a face față frigului. Vecinii din bloc spun că în general, oamenii care trăiau sub scară erau liniștiți, însă faceau și scandal atunci când consumau alcool in exces.

Locul a fost împânzit de anchetatori în căutare de indicii.

Ramona Ciofu-purtator de cuvant IPJ Neamț:

La data de 03 mai a.c., polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Neamț, au fost solicitați să intervină la un apel 112 cu privire la faptul că, o persoană, de sex masculin, a fost găsită decedată la subsolul unui bloc din municipiul Piatra Neamț. Cercetările se efectuează sub coordonarea procurorului criminalist din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Neamț.

Încă nu a fost descoperită persoana care l-a ucis pe omul străzii, însă deja se conturează un cerc de suspecți, format tot din oameni ai străzii.

2 comentarii la „Piatra Neamț: Crimă în ziua de Paște

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: