Cinci șoferi și-au rupt roțile pe centura inaugurată în plină campanie de Iohannis și Orban

  • Un șofer care conducea miercuri pe Șoseaua de Centură a Municipiului Bacău a ajuns la service cu anvelopa tăiată și janta strâmbată într-o denivelare a drumului inaugurat cu doar câteva ore înainte, în cadru festiv, de președintele Klaus Iohannis și premierul Ludovic Orban.

În promovarea evenimentului, autoritățile au accentuat faptul că lucrările au fost terminate cu un an înainte de termen. Acum, autoritățile spun că drumul nu a fost recepționat oficial, dar susțin că l-au deschis pentru a-i ajuta pe șoferi.

Accidentul în care a fost implicat ghioninistul șofer al unui autoturism BMW a fost semnalat de o societate de vulcanizare din Bacău. ”Este vorba de o fisură apărută la o îmbinare. Efectiv s-a tăiat cauciucul, iar janta s-a ovalizat”, a declarat Teodor Nastasă, patronul firmei de vulcanizare, pentru g4media.ro.

Acesta nu a fost singurul apel primit noaptea trecută de societatea din Bacău pentru a veni la locul respectiv. Patronul a declarat că a mai intervenit de alte cinci ori: ”În total, am schimbat cinci anvelope, iar în ultimul caz a fost vorba doar de o fisură. Toate mașinile aveau asigurare CASCO.

Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR) că zonele deteriorate au fost determinate „de o eroare de fabricație a unui rost de la podul de la km 3+150, partea dreaptă” și că au fost executate deja lucrări de remediere.

CNAIR:

Deteriorările apărute au fost determinate de o eroare de fabricație a unui rost de la podul de la km 3+150, partea dreaptă. Imediat ce a fost constatată această problemă, Antreprenorul a semnalizat zona respectivă și a executat în regim de urgență lucrările de remediere, astfel încât la această oră se circulă în condiții de siguranță pe toată lungimea VO Bacău. Având în vedere că, până la recepția la terminarea lucrărilor, constructorul mai are de realizat astfel de rosturi, circulația pe acest obiectiv se desfășoară cu restricție de viteză de 90 km/h.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: