CoolT Neamț, un nou proiect al Centrului pentru Cultură și Arte “Carmen Saeculare” Neamț

CoolT Neamț este o revistă culturală altfel, mai modernă decât ceea ce întâlnim pe piața din România și este editată de Centrul pentru Cultură și Arte “Carmen Saeculare” Neamț.

Revista este tipărită de editura Centrului de Cultură și Artă „Carmen Saeculare” iar primul număr va apărea în 500 de exemplare.

Carmen Năstase, manager Centrul pentru Cultură și Arte “Carmen Saeculare”

Carmen Năstase, manager Centrul pentru Cultură și Arte “Carmen Saeculare”:

În această perioadă de pandemie nu am mai avut manifestări artistice așa că ne-am gândit să facem o revistă culturală, dar mult mai modernă decât ceea ce întâlnim pe piața din România. Este CoolT Neamț, pentru că este cool să fii cult în ziua de astăzi. Ne dorim ca pe lânga publicul fidel al Vacanțelor Muzicale să aducem tinerii alături de noi deci este o revistă pentru toate generațiile

Părintele Constantin Valer-Necula va fi editorialistul revistei și a fost prezent virtual la evenimentul lansării.

Părintele Constantin Valer-Necula

Vă mulțumesc pentru onoarea de a face parte dintr-un colectiv cool al unei reviste despre cultură. Sper ca ceea ce am reușit în acest număr să reușim și în următoarele. Încercăm să rânduim un pic de odihnă culturală, e un proiect care îi implică foarte mult pe tineri. Sper să ne descurcăm și să nu facem de rușine o cultură care are nevoie să fie pusă în valoare

Primul număr va putea fi citit în biblioteci, licee, pensiuni, localuri din Piatra Neamț, și în curând va fi publicat online.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: