USR Neamț a inaugurat noul sediu de partid de la Piatra Neamț

Sâmbătă, 14 decembrie,a fost inaugurat sediul comun al filialelor USR Piatra Neamț și USR Neamț. Tot aici se află și sediul cabinetului parlamentar al lui Iulian Bulai.

Uniunea Salvați România filiala Neamț are în acest moment 425 de membri în 30 de filiale, 4 urbane și 26 rurale. Conform declarațiilor lui Bulai, până la 1 martie se vor mai deschide încă 20 de filiale în localitățile in care USR a scos un scor relativ bun, în special în comunele aflate la nord de Roman.

Iulian Bulai

Iulian Bulai, USR Neamț: “În Neamț la prezidențiale am luat un scor foarte aproape de media națională. Noi am obținut 12,1%, avem o pierdere mai mică a alegătorilor decât în țară, unde pierderile de alegători au fost mai mari.”

Un alt subiect atins a fost cel al candidatului pentru primăria municipiului Piatra Neamț. În USR Piatra Neamț are loc o competiție internă în urma căreia se va desemna candidatul pentru fotoliul de primar al municipiului Piatra Neamț.

Iulian Bulai, USR Neamț: “Candidații care au intrat în această competiție internă sunt Manuel Iacob, Marius Irimia și Ovidiu Stoian.”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: