Avalanșă de infracțiuni rutiere la început de an

La data de 5 ianuarie poliţiştii rutieri din cadrul Poliţiei municipiului Piatra Neamţ au depistat pe bulevardul General Nicolae Dăscălescu din Piatra Neamţ,  un autoturism condus de un tânăr, de 23 de ani, din localitatea Piatra Şoimului.

În urma verificărilor efectuate, poliţiştii au stabilit că autoturismul era suspendat temporar din circulaţie de la data de 27.07.2017.

Cercetările continuă faţă de tânăr sub aspectul comiterii infracţiunii de conducerea unui vehicul neînmatriculat.

În aceeași zi poliţiştii din cadrul Secţiei de Poliţie Rurală Crăcăoani au depistat pe DN 15 F un autoturism condus de un tânăr, de 24 de ani, din localitatea Agapia.

Poliţiştii au efectuat verificări în bazele de date şi au constatat faptul că tânărul nu deţine permis de conducere pentru nici o categorie de vehicule.

Cercetările sunt continuate sub aspectul comiterii infracţiunii de conducerea unui vehicul fără permis de conducere.

În localitatea Ion Creangă, un bărbat de 38 de ani din Valea Ursului conducea având o alcoolemie de peste 0.40 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Pe 6 ianuarie, încâ doi șoferi, unul din Vâlcea și unul din Borca, au fost depistați în trafic în timp ce conduceau având alcoolemia măsurată mai mare de 0,60 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Bărbații a fost conduși la spital, unde le-au fost recoltate probe biologice în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei.

Polițiștii continuă cercetările sub aspectul comiterii infracţiunii de conducere a unui vehicul sub influența alcoolului. 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: