Directoarea adjunctă demisă de ministrul Educaţiei după scandalul de la liceul „Dimitrie Leonida”

Profesorul din Piatra Neamț care i-a cerut unei eleve poze nud este cercetat discipinar, iar directoarea adjunctă a liceului în care învăța eleva a fost demisă pentru că i-a luat apărarea cadrului didactic și a certat-o pe tânără, a spus la Digi24 ministrul Educației, Sorin Cîmpeanu.

Sorin Cîmpeanu, ministrul Educației:

Din discuția pe care am avut-o cu inspectorul general, i-a fost cerută demisia doamnei director adjunct care a încercat să-i ia apărarea acestui cadru didactic. Demisia produce efecte încă de astăzi. Doamna director adjunct care nu a considerat că este o problemă destul de gravă nu mai este director adjunct. În același timp cercetarea disciplinară continuă și se vor lua măsuri pe care le vom urmări îndeaproape”

Polițiștii din cadrul Poliției Piatra Neamț s-au sesizat din oficiu și au început cercetările în acest caz.

În cauză a fost întocmit dosar penal, sub aspectul comiterii infracțiunii de hărțuire sexuală, cercetările fiind continuate sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Piatra Neamț (Polițiștii au deschis un dosar penal în cazul scandalului sexual de la liceul din Piatra Neamț).

One thought on “Directoarea adjunctă demisă de ministrul Educaţiei după scandalul de la liceul „Dimitrie Leonida”

  • 20 ianuarie 2021 la 9:07 AM
    Legătură permanentă

    Cu siguranță acest individ a mai abuzat si alte eleve, poate chiar si minore. Fetele ar trebui să aibă curajul sa-l acuze dacă au fost hartuite .

    Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: