“Credeam că trimiți o poză cu tine goală, că de matematică sunt sătul”! Scandalul de la liceul din Piatra Neamț ia amploare!

O elevă de la Liceul Tehnologic „Dimitrie Leonida” din Piatra Neamț, acuză pe unul dintre profesori că i-ar fi făcut avansuri sexuale. (știrea inițială poate fi citită aici: Scandal la un liceu din Piatra Neamț! O elevă acuză un profesor că i-ar fi făcut avansuri)

 Astăzi au apărut mesajele schimbate între eleva de liceu și profesorul de matematică care îi făcea avansuri sexuale, prin intermediul Riseproject, care a documentat acest caz.

Credeam că trimiți o poză cu tine goală, că de matematică sunt sătul”, i-a scris domnul profesor într-o zi din ultimul octombrie.

Proful recidiva în abuz. De mult timp cerea o fotografie nud sau „incendiară” (cum zicea el).

I-ar înfrumuseța zilele unui om trecut de 45 de ani”.

Ba chiar îi flutura și recompensa: „la mate nu am pus niciodată 2 și 3 la elevele frumoase. Cel puțin nota 6, întotdeauna.

Eleva și-a luat inima-n dinți: l-a reclamat la directoare și a cerut să se mute în alt liceu, fiindcă se simțea inconfortabil să mai meargă la orele de mate. Profesorul a aflat repede de plângere și a bombardat fata cu insulte: „cățea în călduri”, „handicapată curvă”, „jigodie ordinară”.

Ar fi fost beat, s-a justificat el: „Era o oră târzie și am tras singur două damigene de vin […] deci eram în timpul liber când pot agăța câte curve vreau.”

Contactat, profesorul Mihai Obreja, inspector școlar general a declarat:

Eu nu pot începe o anchetă până nu am o sesizare. Am vazut un printscreen dar nu rezultă explicit cine sunt cele două persoane. Pare a fi o discuție cu tentă sexuală, dar pare mai degrabă o discuție între doi oameni care se cunosc bine și își aruncă unul altuia reproșuri.

Dacă fapta se confirmă, profesorul riscă sancțiuni care pot merge până la desfacerea contractului de muncă.

2 comentarii la „“Credeam că trimiți o poză cu tine goală, că de matematică sunt sătul”! Scandalul de la liceul din Piatra Neamț ia amploare!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: