4 absolvenți ai Acadamiei de Poliție și-au început activitatea la IPJ Neamț

4 absolvenți ai Academiei de Poliţie ,,Alexandru Ioan Cuza” își încep cariera de polițist în cadrul Inspectoratului de Poliţie Județean Neamţ.

Luni 10 august, echipa de poliţişti nemţeni s-a mărit cu 4 ofiţeri, absolvenţi ai Academiei de Poliţie ,,Alexandru Ioan Cuza” București.

Proaspeții absolvenți au fost repartizați în funcție de mediile obținute, pe funcțiile vacante disponibile, avându-se în vedere situația operativă înregistrată, pentru creșterea gradului de siguranță a cetățeanului.

Noua promoție de polițiști urmează să-şi desfăşoare activitatea în cadrul Biroului de Ordine Publică și Biroului de Investigații Criminale din cadrul Poliției municipiului Piatra Neamț, Serviciului de Investigare a Criminalității Economice și Compartimentului Juridic din cadrul Inspectoratului de Poliţie Județean Neamţ.

Timp de un an, polițiștii se vor afla sub tutelă profesională și vor beneficia de sprijinul colegilor cu experiență.

Conducerea Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Neamţ le urează succes în activitatea profesională şi le asigură un sprijin real pentru a-şi putea îndeplini, în mod corespunzător, atribuţiile ce le revin!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: