Anchetă epidemiologică în curs la Centrul Social “Sfântul Paisie” după evenimentul de ieri!

Un tânăr din Piatra Neamț, aflat în carantină la Centrul Social Cultural „Sfântul Paisie” al Mănăstirii Neamț, a anunțat ieri prin apel la 112 că un preot din cadrul centrului de carantină îl agresează sexual.

Tânărul a povestit că a primit mai multe mesaje dubioase de la preotul respectiv și chiar a filmat o secvență în care preotul se întinde în pat cu el, îl ia în brațe și îl pipăie. Știrea poate fi citită aici: http://stiripiatraneamt.ro/2020/04/scandal-la-un-centru-de-carantina-din-neamt-un-preot-este-acuzat-de-agresiune-sexuala-video/

Imediat a început o anchetă pentru a se verifica dacă sesizarea este reală.

George Lazăr, prefectul județului Neamț

“Este vorba despre o persoană în vârstă de 26 se ani, venită din Anglia pe data de 30 martie 2020 și a fost dispusă imediat mutarea sa în alt centru de carantină din zona Piatra Neamț.”

Radu Firăstrău, directorul DSP Neamț

“Tânărul a fost mutat în alt centru de carantină iar pentru cealaltă persoană s-a dispus măsură carantinării începând cu data de ieri într-un alt centru. Ancheta epidemiologică este în curs, se ocupă un medic din cadrul DSP Neamț.”

Aproximativ 50 de persoane, venite din străinătate, sunt cazate la Centrul Social Cultural „Sfântul Paisie” al Mănăstirii Neamț.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: