O educatoare este acuzată de părinți că țipă și lovește copiii!

Educatoarea unei grădinițe din Piatra-Neamț va fi cercetată după ce mai mulți părinți au înregistrat-o în timp ce aceasta țipă la copiii din grupă.

Conform stiri-neamt.ro este vorba despre o grupă cu 27 de copii din grădinița cu program prelungit Nr. 12 din Piatra Neamț.

La grupa respectivă s-a organizat o ședință cu părinții în care respectivul cadru didactic a fost acuzat de unii părinți că vorbește urât. Mai mult, o parte dintre părinți susțineau că acești copii sunt loviți cu arătătorul peste tibie și bruscați.

La ședință a fost invitat și inspectorul școlar general, Mihai Obreja, care a vrut să verifice situația exactă a problemei.

Educatoarea și-a cerut scuze pentru faptul că a țipat la micuți, considerând că nu există justificare pentru acest lucru, și-a asumat vina în această privință, însă neagă vehement acuzațiile de lovire.

La nivelul școlii de care aparține grădinița se va face o comisie care va cerceta toate aspectele sesizate de părinți, iar măsurile vor fi transmise către inspectorat.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: