Arest preventiv pentru doi minori care furau mașini!

Polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Săvinești au depistat doi tineri de 15, respectiv 17 ani, din Piatra Neamț și Dumbrava Roșie, pe numele cărora erau emise mandate de arestare preventivă.

La data de 22 ianuarie 2020, polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Săvinești au depistat, pe raza localității Dumbrava Roșie, doi tineri de 15, respectiv 17 ani, pe numele cărora Judecătoria Piatra Neamț a emis mandate de arestare preventivă pentru comiterea infracțiunilor de furt calificat, conducerea unui vehicul fără permis de conducere și conducerea unui vehicul neînmatriculat.

La data de 29 septembrie 2019, polițiștii din cadrul Secției de Poliție Bicaz au depistat pe DN 15, în localitatea Tarcău, un autoturism care era dat în consemn ca fiind sustras din ziua de 28 septembrie 2019, din Dumbrava Roșie. (știrea inițială poate fi citită AICI)

Georgiana Moșu, purtător de cuvânt IPJ Neamț

În urma cercetărilor efectuate a reieșit că autoturismul era condus de un minor de 16 ani, din Piatra Neamț și care nu deținea permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule. În autoturism se mai aflau doi minori de 15 ani.

Întrucât tinerii nu au respectat obligaţiile stabilite anterior prin măsura preventivă a arestului la domiciliu, pe numele acestora au fost emise mandate de arestare preventivă pentru 30 de zile.

Cei în cauză au fost introduși în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul I.P.J.  Neamț.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: