A făcut accident și a fugit! În mașină avea 1 kilogram de trufe!

La  data de 16 ianuarie 2020, polițiștii din cadrul Poliției orașului Bicaz au fost sesizați despre producerea unui eveniment rutier pe strada Codrului din Bicaz, soldat cu vătămarea corporală a unei persoane, conducătorul auto părăsind locul faptei.

Din primele cercetări efectuate de polițiști a reieșit că, în timp ce un bărbat de 41 de ani, din Tarcău, paznic de vânătoare, se afla în timpul serviciului, ar fi observat un autoturism parcat pe strada Codrului, fapt pentru care împreună cu un pădurar, s-au apropiat considerând că este posibil ca persoanele din autoturism să fie în fondul forestier. În momentul în care s-au apropiat de autoturism, în zonă a apărut un alt autoturism din care a coborât, în fugă, un tânăr. Acesta s-a urcat în autoturismul parcat iar în momentul în care a plecat de pe loc ar fi acroșat cu roata din spate bărbatul de 41 de ani.

În urma impactului, bărbatul a fost transportat la spital pentru îngrijiri medicale.

În cadrul activităților desfășurate de polițiști, un autoturism a fost depistat pe raza comunei Oniceni și era condus de un tânăr de 25 de ani, din Oniceni, iar celălalt autoturism a fost depistat pe raza municipiului Piatra Neamț. La volanul autoturismului se afla un tânăr de 20 de ani, din Oniceni.

Cu ocazia controlului autoturismului condus de tânărul de 20 de ani, a fost găsită o cantitate de 1 kg trufe negre, cantitate ce a fost confiscată iar conducătorul auto a fost sancționat contravențional cu amendă în sumă de 2.000 lei conform Legii 171/2010.

Față de tânărul de 25 de ani, polițiștii continuă cercetările sub aspectul comiterii infracțiunilor de vătămare corporală din culpă și părăsirea locului accidentului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: