Cum se circulă la această oră pe drumurile din Moldova (28 decembrie)

La acest moment, circulația pe drumurile naționale din zona Moldovei se desfășoară normal, fără probleme cauzate de starea vremii sau a carosabilului.
Cerul este acoperit, cu ninsori slabe în toată regiunea, cu excepția județelor Bacău și Galați.

Vizibilitatea este bună, iar temperatura aerului înregistrează valori cuprinse între -2 și 6°C:

  • Piatra Neamț (NT) 1°C
  • Iași 1°C
  • Suceava 0°C
  • Focșani (VN) 4°C
  • Galați 6°C
  • Bacău 2°C
  • Câmpulung Moldovenesc (SV) -2°C
  • Bârlad (VS) 3°C
  • Botoșani (BT) 1°C,

Carosabilul este umed în toată regiunea, respectiv umed cu porțiuni de zăpadă frământată în strat de sub 1 cm pe DN 17A, DN 18 (jud. Suceava) și în județul Botoșani.

La nivelul DRDP Iași, până la orele prânzului s-a acționat cu 116 autoutilaje și s-au răspândit 415 TONE material antiderapant.

În continuare regiunea Moldovei se află sub atenționare Cod galben de ninsori și viscol până duminică, 29 decembrie, ora 20:00.

Circulați prudent, cu adaptarea vitezei la condițiile din trafic și cu echiparea corespunzătoare a autovehiculelor pentru sezonul de iarnă.

Pentru informații privind starea drumurilor naționale din zona Moldovei, DRDP Iași stă la dispoziția participanților la trafic prin Dispeceratul său deschis în regim de permanență – tel. 0232/213168.

Informații actualizate despre starea vremii și a carosabilului pot fi obținute și de la Dispeceratul Drumuri Naționale al CNAIR:

021.9360
021.264.33.33
021.264.33.34
TELVERDE
0800.809.360
dispecerat@andnet.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat:

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close