Škoda Fabia R5 prezentată la Cybernet Autocenter Piatra Neamț de către pilotul Adrian Răspopa

Adrian Răspopa, de cinci ori campion național al categoriei două roți motrice, revine în întrecere la volanul unei Škoda Fabia R5.

Mașina a fost prezentată astăzi la showroomul Cybernet Autocenter Piatra Neamț și este pusă la dispoziția lui Adi Răspopa de Botka Rally Team cu sprijinul celor de la CYBERNET AUTO CENTER, dealer-ul ŠKODA din Piatra Neamț.

Škoda Fabia R5 prezentată este model de top din campionatul mondial de raliuri și are un motor de 1600 cc, 295 cp cu o cutie de viteze în cinci rapoarte.

Adi Răspopa

Adi Răspopa, campional național:

După sesiunea de antrenament de ieri, mașina este absolut incredibilă! Suspensia lucreaza absolut superb dar avem nevoie de mai mult timp de acomodare și sperăm să ne clasăm în primele 3 locuri. Vin dupa un an de pauză și am preferat impreună cu Cosmin să abordăm cursa step by step. Mulțumesc Cybernet că ne-a oferit această ocazie să vă arătăm această mașină extraordinară!

Skoda este brand cu tradiție în motorsport și de trei ani de când a fost lansat acest model sunt campioni mondiali.

Mircea Plăcintă, Cybernet Autocenter

Parteneriatul cu Adi vine în mod normal și firesc după o bună colaborare de-a lungul mai multor ani. Ne bucurăm că reușim să aliniem o ŠKODA FABIA R5 sub culorile noastre în Campionatul Național de Raliuri și sperăm să îl putem susține pe Adi cât mai mult, iar el sa aibă rezultate bune.

Raliul Moldovei Bacău 2019 este alcătuit din 13 probe, împărțite de-a lungul a două zile și măsoară 106,23 km de speciale din totalul celor 392,57 km ai raliului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: