Comunicat Blue Air: dacă aveți un zbor programat sâmbătă, fiți atenți la traficul îngreunat!

Cu ocazia vizitei oficiale a Papei Francisc în România, în perioada 31.05 – 02.06.2019, anticipăm că traficul rutier se va desfășura cu dificultate, în special in București, Bacău, Iași și Sibiu, acolo unde vor avea loc vizitele oficiale. De asemenea, în aceste orașe vor fi impuse anumite restricții de trafic.

Rugăm pasagerii să se informeze cu privire la aceste restricții pentru a evita eventualele neplăceri și întârzieri în trafic, să iși ia măsuri de precauție și să se asigure ca ajung in timp util la aeroport, pentru a putea efectua toate formalitățile necesare decolării.

In ceea ce privește programul Suveranului Pontif, acesta va ajunge in România vineri (31.05.2019) și va ateriza pe Aeroportul București Henri Coandă (Otopeni) in jurul orei 11:30 AM, urmând ca întreaga zi să o petreacă in București.

Sâmbătă (01.06.2019), Papa Francisc se va îndrepta către Aeroportul Bacău, iar spre după-amiază va ajunge cu elicopterul pe Aeroportul Iași, urmând ca seara să se întoarcă din nou cu avionul in București.

Duminică dimineață (02.06.2019) va pleca spre Aeroportul Sibiu, iar dupa vizita de la Blaj, seara se va intoarce la Sibiu, pentru a se putea îmbarca în avionul care îl va transporta catre Roma, avand ora de decolare la 17:30.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: