7 proiecte europene depuse de primăria Piatra Neamț au primit aviz favorabil!

Un număr de  șapte  proiecte depuse de Primăria Piatra-Neamț pentru finanțare din fonduri europene în cadrul Programului Operațional Regional au trecut deja cu avize favorabile de etapele de evaluare a eligibilității  și evaluare tehnico-financiară, intrând în etapa de precontractare.

Este vorba despre cele două proiecte privind modernizarea și extinderea sistemului de iluminat public în Piatra-Neamț în valoare de 2.170.000 euro, de trei proiecte prin care se vor realiza parcuri publice urbane multifuncționale în trei zone ale orașului în valoare de 1.780.000 euro , de proiectul prin care va fi implementat  un sistem de bike–sharing cu stații pentru biciclete în toate cartierele orașului în valoare de 2.660.000 euro și de proiectul prin care va fi reabilitat și transformat într-un centru cultural multifuncțional cinematograful Cozla din cartierul Dărmănești în valoare de 1.730.000 de euro.

Dragoș Chitic, primarul municipiului Piatra Neamț

Mă bucur că reușim să facem  pași importanți în implementarea proiectelor cu finanțare europeană pregătite pentru Piatra-Neamț. Faptul că proiectele au trecut de primele etape de evaluare, primind punctaje bune, îmi întărește încrederea  în atragerea cât mai multor fonduri europene care să dezvolte accelerat orașul, să crească confortul și calitatea vieții cetățenilor. Avem constituit la nivelul primăriei un compartiment format din profesioniști în pregătirea proiectelor pentru absorbția de fonduri și am stabilit ca prioritate atragerea de bani europeni pentru investiții majore în Piatra-Neamț”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: