Viceprimarul Gavrilescu oferă 10 bilete la Cupa Davis!

Bogdan Gavrilescu, viceprimarul municipiului Piatra Neamț a anunțat astăzi că va oferi 10 bilete la meciurile de Cupa Davis ce vor avea loc în acest weekend la Piatra Neamț.

Însă, pentru a intra în posesia lor, trebuie să participați la o competiție simplă. Pur și simplu să veniți cu idei constructive, idei care să aducă valoare orașului Piatra Neamț.

Bogdan Gavrilescu, viceprimar Piatra Neamț

Cele mai bune propuneri privind diverse proiecte, ce ar putea aduce plus valoare orașului Piatra Neamț, vor fi răsplătite cu bilete GRATUITE la competiția internațională de tenis, Cupa Davis. Atenție! Proiectele trebuie să facă referire la dezvoltarea municipiului Piatra Neamț, într-un buget accesibil pentru următorii ani. Cetățenii cu cele mai frumoase 10 idei vor fi premiați cu bilete la meciurile de tenis de sâmbătă sau de duminică. Premiile vor fi distribuite joi, 4 aprilie, incepând cu ora 16.30 la sediul partidului PMP Neamț.

Propunerile le puteți face pe pagina de facebook a viceprimarului, la acest link: https://www.facebook.com/gavrilescu.bogdan.5/posts/2164680183568113

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: