Începe “Piatra Curată”!

Primăria municipiului Piatra-Neamț a declarat luna aprilie – „luna curățeniei de primăvară”. Acțiunea „Piatra Curată” se desfăşoară pe toată durata lunii aprilie și sunt invitați să se implice toți cetățenii municipiului Piatra-Neamț care vor să se alăture acțiunilor municipalității de ecologizare și de înfrumusețare a orașului și să atragă atenția în ceea ce privește aruncarea necontrolată a deșeurilor.

Pentru această ediție, municipalitatea pietreană va achiziționa puieți de arbuști ornamentali ce vor fi distribuiți asociațiilor de locatari începând de săptămâna viitoare (la o dată ce va fi ulterior anunțată) și se vor achiziționa și puieți de arbori și arbuști ce vor fi plantați împreună cu instituțiile și organizațiile ce se vor alătura campaniei. Toți cei care vor participa la campaniile de ecologizare vor primi saci pentru deșeuri și mănuși de unică folosință.

Dragoș Chitic, primarul municipiului Piatra Neamț:

Piatra-Neamț este recunoscut ca unul dintre cele mai curate orașe din țară, iar statutul de Perlă a Moldovei trebuie menținut prin implicarea fiecăruia dintre noi. Vă invit să fiți partenerii municipalității pietrene, la fel ca de fiecare dată, și la ediția ,,Piatra Curată 2019” pentru un oraș verde și curat. Curățenia și estetica orașului vor reprezenta o prioritate și în acest an, în care vom planta peste 1000 de arbori și arbuști.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: