PMP Neamț a început campania de strângere de semnături pentru europarlamentare

Bogdan Gavrilescu președintele PMP Neamț și Ioana Constantin, secretar general adjunct PMP au anunțat azi că au început campania de strângere de semnături pentru alegerile europarlamentare.

Ioana Constantin, secretar general adjunct PMP

Ioana Constantin, secretarul general adjunct al PMP se află în Neamț deoarece aici are loc Școala de comunicare regională a PMP pregătind strategia de comunicare pentru alegeriule europarlamentare.

Ioana Constantin:

Am început sa strangem semnaturi. Scena politică este tulbure și trebuie să redăm încrederea în clasa politică. Chiar daca scena politică e plină de impostură, nu toți oamenii sunt așa și vom selecta atenți candidații la europarlamentare.

Deoarece mâine sunt alegeri în Republica Moldova, Bogdan Gavrilescu a anunțat că a pus la dispoziție membrilor PMP care sunt cetățeni moldoveni mijloace de transport, ca aceștia să poată vota la cele două secții de votare aflate la Bacău și Iași.

Bogdan Gavrilescu:

Colegii noştri care sunt din Republica Modova pot vota mîine. Am organizat transportul, pentru ca ei să voteze la Bacău şi Iaşi, acolo unde  le este mai uşor. Am făcut tot posibilul, am vorbit cu ei să fie prezenţi şi să-şi exercite dreptul de vot.

Puteți urmări toată conferința de presă aici:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: