Utilaje noi la Salubritas

Într-o conferință de presă susținută azi, directorul Salubritas, Cristian Sauciuc a anunțat că a câștigat licitația pentru curățenia orașului pentru următorii 3 ani.

Sauciuc încearcă să achiziționeze până în luna aprilie a anului următor o automăturătoare nouă, un model performant marca SCARAB.

Automăturătoarea este necesară societății deoarece astfel se dubleaza zona de străzi înguste care poate fi măturată mecanizat.

Comparativ cu cealaltă mașină de măturat a societății, costurile de utilizare se vor înjumătăți iar viteza de măturare se va dubla. Utilajul vechi are capacitatea de colectare a gunoiului de doar un metru cub pe când o mașină de genul SCARAB are o capacitate de 2,5 mc.

Lățimea de măturat cu cele 4 perii din dotare este de minim 2100 mm, puterea de aspirație este de 200 mc pe minut, având duze de aspirație de 450 mm. Totodată, mașina este dotată cu 3 jeturi de pulverizare a apei ajustabile manual.

Salubritas va mai monta în primăvară o serie nouă de coșuri de gunoi stradale, unele din cele aflate acum pe domeniul public fiind într-o stare destul de proastă.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: