Reținuți și încarcerați de polițiști

Un bărbat de 53 de ani, din Bicaz şi un tânăr de 24 de ani, din Crăcăoani au fost conduşi şi încarceraţi la Penitenciarul Bacău.

 

Poliţiştii din cadrul Poliţiei Oraşului Bicaz au depistat un bărbat de 53 de ani, din Bicaz, care poseda mandat de executare a pedepsei închisorii.

Bărbatul era condamnat de Judecătoria Bicaz la o pedeapsă privativă de libertate de doi ani de închisoare, pentru comiterea a patru infracţiuni de agresiuni sexuală.

În fapt, în cursul lunii aprilie 2015, acesta a exercitat acte de agresiune sexuală asupra unor patru minore, pe care le-a atins în diferite zone al corpului, fără a avea consimţământul acestora.

 

Celălalt, un tânăr, de 24 de ani, din localitatea Crăcăoani, avea pe numele său emis un mandat de executare a pedepsei cu închisoarea.

Acesta era condamnat de Judecătoria Tîrgu-Neamţ la o pedeapsă privativă de libertate de un an de închisoare pentru comiterea infracţiunii de ultraj.

În fapt, la data de 08.04.2015, tânărul a agresat fizic un lucrător silvic din cadrul Ocolului Silvic Vărătec, cauzându-i leziuni ce au necesitat 6-7 zile de îngrijiri medicale.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: