Încă o înfrângere pentru CSM Ceahlăul

Pe un teren înghețat la Târgu Secuiesc, dar care în condiții meteorologice de toamnă măcar s-ar fi prezentat bine, echipa locală KSE Târgu Secuiesc și CSM Ceahlăul Piatra Neamț au terminat turul Ligii 3 Serie 1, cu meciul programat în etapa 15.

Gazdele s-au impus cu scorul de 1-0 (0-0) prin golul marcat de Robert Kurtuly (51), atacantul ce a executat foarte bine o lovitură liberă de la aproape 18 metri din zona centrală. Ceahlăul a început meciul cu un atacant foarte tânăr, Andrei Vîlea, integralist la nici 16 ani într-un meci de Liga 3, iar pe parcurs a mai intrat și Bogdan Oteliță (16 ani), care a jucat mijlocaș dreapta din minutul 35. Au mai luat loc pe banca de rezerve alți doi jucători foarte tineri, fundașii Alexandru Rusu și Daniel Moroșanu (ambii 16 ani).

Gabriel Rădulescu, antrenor principal CSM Ceahlăul:

Am pierdut iar la limită, iar cu 1-0 și iar suntem necăjiți știind că am fi meritat măcar un egal. Credem că o remiză era echitabilă având în vedere și ocaziile ratate de noi la Târgu Secuiesc. Cristi Barb a șutat aproape de bară în două rânduri din afara careului, Oteliță a irosit și el o șansă bună, Vîlea a tras în bară, Antim a tras în portar singur cu acesta. A fost un joc de fotbal plăcut, dar vremea nu ne-a ajutat deloc. A fost foarte frig la Târgu Secuiesc și terenul a fost înghețat de parcă se juca pe ciment, iar adversarii s-au adaptat mai bine la starea terenului.

Deși campionatul s-a terminat, echipa rămâne încă în program de pregătire de marți, 4 decembrie 2018, până sâmbătă, 8 decembrie. Tot atunci se va decide dacă se va intra în vacanță sau dacă antrenamentele vor continua încă o săptămână.

 

Sursa: http://csmceahlaul.ro/

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: