Cadou inedit de ziua lui pentru un tânăr din Piatra Neamţ

Părintele unui adolescent din Piatra Neamţ a trimis un mesaj Ministerului Afacerilor Interne în care şi-a exprimat dorința ca pe 18 noiembrie când fiul său va împlini 16 ani, poliţiştii să-i ofere posibilitatea de a participa la o activitate împreună cu aceştia, întrucât este un admirator al maşinilor de poliţie.

Bună ziua, pe data de 18 noiembrie fiul meu va împlini 16 ani şi dacă se poate să primească o zi cu un echipaj de poliţie rutieră ar fi foarte frumos pentru el. Vă mulțumesc anticipat!

Misiunea a fost îndeplinită de polițiștii de la rutieră care astăzi au petrecut alături de tânărul aniversat. Băiatul și polițiștii au patrulat pe principalele artere rutiere din Municipiul Piatra Neamţ, fiindu-i totodată prezentată autospeciala de poliţie şi aparatul radar.

Poliţiştii i-au oferit în dar tânărului un tort şi revista Poliţia Română în care sunt desluşite câteva din tainele muncii de poliţist. În timpul activității, adolescentul a precizat că  şi-ar dori să îmbrace haina militară şi că se va pregăti intens în acest sens.

Conducerea Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Neamţ îi urează succes la învăţătură şi îi transmite un călduros ,,La mulţi ani”!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: