Față nouă pentru sediul poliției

Construit in 1973, sediul Inspectoratului Județean de Poliție Neamț va avea parte de o renovare integrală.

 

Proiectul a fost semnat semnat în ziua de 19 septembrie, este în valoare de 29.336.619,53 lei și lucrările vor dura 24 de luni.

Comisarul Șef Cristi Patrania, șeful serviciului logistic  a declarat că se urmăreștes scăderea anuală specifică a gazelor cu efect de seră cu 291,91 tone CO2/an și scăderea consumului anual de energie primară  cu 1.770.915,96 kWh/an.

Va fi îmbunătățită izolația termică a clădirii, se vor introduce sisteme de ventilare și climatizare, vor fi instalate sisteme alternative de producere a energiei electrice și termice pentru consum propriu (9 pompe de căldură, 528 panouri fotovoltaice), vor fi înlocuite corpurile de iluminat fluorescent și incandescent cu corpuri de iluminat led.

În perioada lucrărilor polițiștii se vor muta în altă parte, în acest moment Comisarul Șef Paul Tablan fiind în căutrea celei mai bune soluții.

În același timp, șeful IPJ Neamț are în plan și realizarea unui nou arest: “Anul viitor dorim să construim un arest suprateran. Este un proiect la care visez de mulți ani, cu fonduri de la bugetul de stat. Avem cateva încercari de proiectare, am gasit și zona de amplasare, urmează să îi convingem pe cei la Minister” a declarat Paul Tablan.

One thought on “Față nouă pentru sediul poliției

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: