Bursa locurilor de muncă pentru absolvenți

Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă Neamț  va organiza vineri, 19 octombrie 2018 Bursa locurilor de muncă pentru absolvenți, activitate ce se va desfășura în Piatra Neamț la Centrul Rubik Hub, în incinta Ștrandului, în Roman la cantina Grupului Școlar „Vasile Sav” din bdul. Republicii, nr. 46, iar in Târgu Neamț la Sediul ALOFM, str Ștefan cel Mare, nr. 66, incepând cu ora 9.

În cadrul bursei vor avea loc intâlniri directe intre angajatorii ofertanți de locuri de muncă și persoanele aflate in căutarea unui loc de muncă sau a celor care doresc sa schimbe locul de muncă pe care-l au la momentul respectiv, cadru in care se vor face cunoscute condițiile necesare pentru angajare și în funcție de îndeplinirea acestora se va stabili angajarea sau programarea pentru proba de lucru.

Până la această dată au confirmat participarea un număr de 66 de agenți economici care vor oferi 619 locuri de muncă vacante in domenii specifice pentru  industria textilă, a materialelor de construcții, industria prelucrării lemnului, industria alimentară, servicii, hoteluri si restaurante, comerț și construcții. Pentru cei cu studii superioare sunt 37 de locuri de muncă vacante.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: