Bărbat în vârstă de 75 de ani dispărut de acasă

Poliţiştii secţiei de Poliţie Crăcăoani au fost sesizaţi de către o femeie de 70 de ani, din Grumăzești, cu privire la faptul că soţul său Ciocârlan Constantin, de 75 de ani, la data de 06.10.2018 a plecat de la domiciliu.

În urma verificărilor efectuate, a rezultat faptul că la data de 6 octombrie a.c., orele 10:30, Ciocârlan Constantin a plecat la un magazin din satul Grumăzești, pentru a face cumpărături, iar de atunci nu a revenit la domiciliu. De asemenea, s-a mai stabilit faptul că CIOCÂRLAN CONSTANTIN a mai plecat în repetate rânduri de la domiciliu pentru diferite perioade de timp.

La data dispariției, acesta purta o pălărie de culoare gri, era îmbrăcat cu o cămaşă verde şi un pulover bleumarin, pantaloni din stofă verde închis, încălţăminte din material plastic. Semnalmente: 1.70 m înălțime, 65 de kg, păr grizonat, mustaţă.

Poliţiştii au efectuat verificări în localitatea Grumăzești şi pe raza oraşului Târgu Neamţ, însă până în prezent bărbatul nu a fost identificat.

Orice persoană care poate oferi informaţii ce pot conduce la depistarea bărbatului căutat, este rugată să apeleze Serviciul Unic 112.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: