Comunicat de presă: consilierii județeni PUSL au votat pentru construirea noului Spital Județean

Comunicat de presă PUSL Neamț:

Partidul Umanist Social Liberal Neamt reprezentat la nivel judetean prin cei doi consilieri judeteni alesi au votat, ieri 21 iulie 2022 ,in sedinta extraordinara Proiectul de hotarire privind construirea sediului nou pentru Spitalul Judetean de Urgenta Piatra Neamt ,judetul Neamt,impreuna cu partenerii politici ai Aliantei pentru Modernizarea Neamtului 2020 , Partidul Social Democrat si ALDE .

Majoritatea nemtenilor care ne-au ales sa-i reprezentam ,dar si ceilalti locuitori din Judetul Neamt, sunt total de acord cu noi ca aceasta investitie este imperios necesara.

Nemtenii s-au saturat sa faca naveta pentru rezolvarea cazurilor medicale in centrele din Cluj, Iasi,Bucuresti ,Targu Mures sau chiar in strainatate .

Aproape toti consilierii din Consiliul Judetean Neamt, indiferent de culoarea politica, au inteles ca este momentul sa demonstram unitate in realizarea Proiectului privind construirea unui nou spital pentru locuitorii judetului.

Din nefericire consilierii judeteni PNL prezenti la sedinta NU au votat alaturi de Partidul Umanist Social Liberal lasand impresia ca interesul cetatenilor din Neamt nu reprezinta o prioritate pentru ei.

Partidul Umanist Social Liberal Neamt va vota intotdeauna pentru dezvoltarea judetului si realizarea tuturor proiectelor importante pentru locuitorii din Neamt.

Biroul de presă al PUSL Neamț

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: