Razvan CUC: Autoritățile sunt depășite! Deschideți spitalul de la Lețcani!

Într-o conferință de presă susținută astăzi, deputatul Răzvan Cuc a transmis un mesaj dur către cei care conduc România în acest moment. Modul în care este gestionată pandemia este unul care denotă că autoritățile nu-și fac treba și sunt direct responsabile pentru toate decesele românilor din această perioadă.

Cuc a afirmat ca PNL este interesat doar de alegeri și a făcut un apel către aleșii locali să lase politica și negocierile și să dea drumul spitalului de la Lețcani. În plină criză medicală și cu toate locurile la ATI ocupate, deputatul a atras atentia asupra lipsei medicamentelor și a paturilor de terapie intensivă.

Răzvan Cuc:

Îi sfătuiesc pe parlamentarii PNL de Neamț și pe primul ministru al României să deschidă spitalul de la Lețcani. Dacă nu ați fost în stare să alocati bani pentru o asemenea investiție, măcar dați hârtiile necesare să se poată începe activitatea. În România nu mai sunt locuri la ATI și la Lețcani sunt paturi pentru terapie intensivă, dotate cu ventilatoare foarte moderne. Este inadmisibil să ai un spital și să nu-i dai drumul în plină pandemie!

Razvan Cuc a mai spus că Mugurel Corneliu Cozmanciuc și Eugen Țapu sunt direct responsabili pentru încăpățânarea de a ține acest spital blocat.

Conferința de presă integrală poate fi urmarită aici:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: