Mașina ta a fost afectată de grindină? Poate fi reparată fără șlefuire, fără chituire și fără vopsitorie (video)

Paintless Dent Repair este o tehnologie relativ nouă, folosită la îndepărtarea deformațiilor exterioare ale caroseriilor de automobile, fără necesitatea revopsirii sau a îndepărtării finisajului de fabrică. Totul se realizează prin masarea fină a îndoiturii dinspre interior și sculptarea cu blândețe din exterior.

Furtunile şi căderile de grindină produc anual pagube de milioane de euro. Doar la ultima manifestare meteo de acest gen, peste 250 de maşini au fost avariate în toată ţara, iar poliţia RCA nu acoperă riscurile legate de vremea rea.

Echipa DAS-Dellen Ausbeulservice poate repara îndoiturile cauzate de grindină fara revopsire și fără chit, păstrând vopseaua inițială și garanția din fabrică a acesteia. Prețul reprezintă doar o fracțiune din cât ați plăti pentru revopsire, iar operațiunea durează de la câteva ore până la maximum 2-3 zile.

Experții DAS-Dellen Ausbeulservice folosesc un ansamblu special de tije și ventuze, astfel încât caroseria va reveni la forma inițială și veți uita că a existat vreo lovitura de grindină pe porțiunea respectivă. Cât timp vopseaua nu a fost afectată, orice imperfecțiune poate fi înlăturată.

Informații suplimentare și programări la:
  • Automoldova (Bulevardul General Nicolae Dăscălescu)
  • Cybernet Auto Center (DN15D Km 2)
  • Auto Ștefan (strada Fermelor)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: