Neatenția a fost cauza celor două accidente petrecute în această dimineață în județul Neamț!

În această dimineață în județul Neamț au avut loc două accidente rutiere grave în interval de aproximativ o oră.

Primul accident a avut loc la ora 06:35 în comuna Timișești.

Georgiana Moșu, purtător de cuvânt IPJ Neamț

În timp ce un bărbat de 43 de ani, din Timișești, conducea un autoturism pe DN 15 B, în localitatea Dumbrava, din direcția Tîrgu-Neamț – Timișești, nu ar fi observat o autoutilitară ce tracta o semiremorcă, staționată regulamentar din cauza unor defecțiuni tehnice pe aceeași direcție de deplasare, intrând în coliziune cu aceasta. În urma evenimentului rutier a rezultat rănirea conducătorului auto, care a fost preluat și transportat la spital pentru îngrijiri medicale de specialitate.

Al doilea accident a avut loc la ora 07:53, la Petricani.

Georgiana Moșu, purtător de cuvânt IPJ Neamț

În timp ce un bărbat de 42 de ani, din Petricani, conducea un autoturism pe DJ 155 I, ar fi efectuat manevra de schimbare a direcției de mers prin viraj la stânga, pentru a pătrunde în curtea locuinței, moment în care ar fi pierdut controlul asupra direcției de deplasare, intrând într-un copac. În urma impactului a rezultat rănirea conducătorului auto, acesta fiind transportat la spital pentru îngrijiri medicale de specialitate.

În ambele accidente conducătorii auto au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatul fiind zero iar cercetările sunt continuate sub aspectul comiterii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: