CORONAVIRUS: 176 de amenzi date într-o singură zi în Neamț

Conform raportării primite de la Direcția de Sănătate Publică Neamț, la data de 24.04.2020 sunt 219 de persoane aflate în carantină, 932 persoane ieșite din carantină, 867 persoane aflate în auto-izolare la domiciliu, 7100 persoane ieșite din izolare.

În vederea respectării restricțiilor impuse ca urmare a Decretului nr. 195/2020 privind instituirea stării de urgență pe teritoriul României, polițiștii Inspectoratului de Poliție Județean Neamț au desfășurat misiuni specifice pentru prevenirea și combaterea riscului de răspândire a COVID-19.

Polițiștii au verificat și respectarea interdicțiilor impuse persoanelor aflate în izolare sau carantină și a celor impuse, pe timpul Stării de Urgență, unităților comerciale, efectuând totodată controale pentru combaterea criminalității economice.

În cadrul activităților desfășurate pentru punerea în aplicare a măsurilor privind restricționarea circulației, la nivelul județului Neamț au fost aplicate 176 de sancțiuni contravenționale, în cuantum de peste 431.000 de lei.

Totodată, jandarmii au asigurat măsuri de ordine publică la locațiile cu persoane aflate în carantină la nivelul județului și au desfășurat 4 misiuni de însoțire a persoanelor către locațiile de carantină / izolare și de escortă a unor convoaie de autovehicule care tranzitează județul Neamț.

Vom reveni la ora 13:00 cu numărul de persoane infectate în județul Neamț cu COVID-19!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: