Străzile din Piatra Neamț vor fi spălate cu soluții pe bază de clor!

Din cauza temperaturilor scăzute, chiar negative în timpul nopții, averse, chiar posibil sub formă de lapoviță și ninsoare, dezinfectanții nu sunt la fel de eficienți la temperaturi sub 4 grade.

Începând de luni se anunță încălzirea vremii și este programată spălarea străzilor cu soluții pe bază de clor în timpul zilei și dezinfectarea spațiilor publice din oraș prin stropire.

Cristian Sauciuc, Salubritas:

Maine actiunea de spalare a strazilor va incepe in jur de ora 12,iar seara dupa ora 21 se va face dezinfectie pe spatiile apartinand municipiului Piatra Neamt.

One thought on “Străzile din Piatra Neamț vor fi spălate cu soluții pe bază de clor!

  • 20 martie 2020 la 1:36 PM
    Legătură permanentă

    Sunt foarte furioasa pentru ca locuiesc intr.un bloc de pe str. plutasului in care exista dispensar la partier.In fiecare zi se perinda foarte multi pacienti . In data de 19.03.2020 a fost luat cu salvarea un pacient ,posibil infectat cu corona virus. Pe noi locuitorii bl.k13 cu dispensarul la partier ,cine ne protejeaza daca nu se face o dezinfectie (spalarea ) in fata dispensarului. Ba mai mult se aseaza in fata blocului si blocheaza intrare-iesirea din si in bloc.Deasemenea nu am vazut niciodata spalata piata din cartier.

    Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: