Prognoza meteo pentru perioada 12-13 februarie!

Vremea a fost caldă pentru această dată. Cerul a fost temporar noros. Începând cu orele amiezii s-au semnalat ploi care au avut și caracter de aversă. Izolat în nord precipitațiile au fost mixte. La munte a nins. Izolat s-au semnalat descărcări electrice (jud. Suceava).

În a doua parte a nopții cerul s-a degajat. Vântul a suflat slab și moderat cu intensificări, în general, de 55…65 km/h, izolat 90 km/h (jud. Botoșani) care au luat aspect de vijelie (jud. Botoșani și Iași), iar pe crestele montane 90…120 km/h, spulberând zăpada, viscolind ninsoarea și determinând scăderea vizibilității.

Temperaturi maxime au fost cuprinse între 7 grade Darabani la 14 grade Tecuci, Focșani, iar cele de la ora 05:00 s-au situat între -1 grad Vaslui la 5 grade Tg. Ocna.

Prognoza 24 ore județul Neamț (intervalul 12-13 februarie)

Vremea va fi caldă. Cerul va fi temporar noros și trecător în prima parte a zilei se vor semnala precipitații slabe, mixte în zonele joase de relief iar la munte va ninge. Vântul va sufla slab și moderat cu intensificări în cursul zilei de 50…55 km/h, iar pe crestele montane de 80…100 km/h

Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 7 și 9 grade, iar cele minime se vor încadra între -4 și -2 grade

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: