O femeie a fost amendată cu 1000 de lei pentru că depozita gunoi în zone neautorizate!

Având în vedere numărul tot mai mare de sesizări cu privire la depozitarea necontrolată de deșeuri de toate tipurile, în mai multe zone din municipiul Piatra Neamț și în special pe albiile pârâurilor, Poliția Locală Piatra Neamț, prin Compartimentul Protecția Mediului, a demarat o acțiune specifică de depistare, identificare și sancționare a persoanelor care încalcă prevederile HCL 7/2010.

O femeie din Piatra Neamț, O.R., a fost sancționată contravențional, cu amendă în valoare de 1000 de lei, pentru încălcarea HCL 7/2010, articolul 2, punctul ”a”, marți, 04.02.2020. Aceasta a fost depistată depozitând ilegal deșeuri, provenite din curtea unei societăți comerciale din municipiul Piatra Neamț, în cartierul Speranța.

În perioada imediat următoare vor fi monitorizate cartierele (Gara Veche, Ciritei, Văleni, Speranța, 1 Mai) considerate a fi zone de risc pentru aruncarea deșeurilor în locuri nepermise.

Asociațiile de proprietari vor fi atenționate cu privire la obligațiile care le revin în ceea ce privește efectuarea curățeniei de primăvară în zonele adiacente blocurilor, precum și în privința depunerii deșeurilor provenite din resturi vegetale, în locurile special amenajate.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: