Interviu cu Bogdan Gavrilescu, viceprimarul municipiului Piatra Neamț

Care au fost prioritățile dumneavostră, în calitate de viceprimar al orașului Piatra Neamț, începând cu anul 2016? 

Bogdan Gavrilescu: Priorități sunt multe, la fel și proiecte, însă trebuie să rămânem obiectivi și să conștientizăm care proiecte pot fi realizabile și care nu. Pentru mine a fost extrem de importantă finalizarea Planului Urbanistic General al orașului Piatra-Neamț, început în urmă cu peste 12 ani, și care din fericire, iată că în 2019 am reușit să-l realizăm. Prioritare am văzut a fi și acțiunile de fluidizare a traficului, activitățile de ecologizarea a municipiului Piatra-Neamț și a zonelor limitrofe.

Ce ne puteți spune despre punctele de colectare a deșeurilor?

Bogdan Gavrilescu: Un alt proiect de suflet, în care am investit timp și energie, este cel  legat de noile puncte de colectare selectivă a deșeurilor, proiect ce este în plină desfășurare la noi în urbe. Montarea de sisteme de supraveghere video în punctele cheie ale municipalității, pentru asigurarea liniștii și ordinii publice este un alt proiect în care m-am implicat pentru implementare.

De asemenea, pentru că sunt un susținător și un iubitor al sportului, am sprijinit ori de câte ori am putut, activițățile sportive și am încurajat tânăra generație să facă mișcare.

Așa cum bine știm, educația are un rol esențial în dezvoltarea noastră și a tinerei generații, fapt pentru care sunt pro investiții, pentru un învățământ de calitate. Acțiunile sociale au făcut și ele parte din agenda mea, de activități. De aceea, am ținut să organizez cu diverse ocazii activități pentru copii, indiferent că vorbim despre competiții de șah, de vizite gratuite la Grădina Zoo sau pachete cu rechizite pentru elevii ce provin din familii defavorizate.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: