Doi bețivi s-au luat la bătaie și au fost despărțiți de polițiștii locali!

Sâmbătă, 1 februarie 2020, polițiștii locali din cadrul Biroului Ordine Publică – Poliția Locală Piatra Neamț, au predat agenților Poliției Municipiului Piatra Neamț doi bărbați după ce aceștia au fost depistați în postura de victimă și agresor, pe strada Paharnicului din Piatra Neamț.

În fapt, pe 01.02.2020, în jurul orei 15.00, Dispeceratul Poliției Locale Piatra Neamț a fost sesizat cu privire la faptul că un bărbat este căzut pe o alee dintre blocuri, de pe strada sus menționată, având asupra sa un geamantan și mai multe obiecte de uz personal. 

Ajunși la fața locului, lucrătorii Poliției Locale – Biroul Ordine Publică au depistat două persoane, C.M. și M.I.N., în vârstă de 42, respectiv 41 de ani, ambele din Piatra Neamț. 

C.M. a fost surprins agresându-l pe M.I.N., ambii fiind sub influența băuturilor alcoolice. În urma verificărilor s-a constatat că între cei doi, care locuiau cu chirie în zonă, pe fondul consumului băuturilor alcoolice, a izbucnit un conflict motivat de neplata chiriei pentru locuința pe care o împărțeau. 

La fața locului au fost chemat un echipaj al Poliției Municipiului Piatra Neamț care i-a preluat pe cei doi, în baza unui proces verbal de constatare în flagrant a infracțiunii de lovire sau alte violențe, urmând a fi continuate cercetările și luate măsurile legale ce se impun. 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: