Bărbat bănuit de furt calificat reținut 24 de ore de polițiști!

Polițiștii de investigații criminale din cadrul Poliției municipiului Piatra Neamț au reținut pentru 24 de ore un tânăr din Piatra Neamț, bănuit de comiterea infracțiunilor de furt calificat.

La data de 3 februarie 2020, polițiștii de investigații criminale din cadrul Poliției municipiului Piatra Neamț, sub coordonarea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Piatra Neamț, au efectuat o percheziție la domiciliul unei persoane bănuite de furt calificat.

Din anchetă au reieșit indicii că, în noaptea de 20/21 decembrie 2019, după ce ar fi modificat aria de acoperire a unei camere de supraveghere, ar fi pătruns în curtea unei societăți comerciale de pe raza municipiului Piatra Neamț, iar dintr-o autoutilitară ar fi sustras unelte electrice, în valoare de 5.000 de lei.

Ulterior, în perioada 25 – 28 decembrie 2019, prin forțarea unui geam, ar fi pătruns în interiorul altei societăți comerciale, de unde ar fi sustras bunuri similare, în valoare de 1.000 de lei.  De asemenea, în perioada 4-6 ianuarie a.c., tânărul ar fi pătruns într-un imobil aflat în construcție, din Piatra Neamț, de unde ar fi sustras bunuri, cauzând astfel un prejudiciu de 4.000 de lei.

Activititățile de documentare și investigare efectuate de polițiști au condus la identificarea unui tânăr de 21 de ani, bănuit de comiterea faptelor.

Persoana în cauză a fost condusă la sediul poliției, pentru audieri.

În baza probatoriului administrat, polițiștii l-au reținut pentru 24 de ore, fiind cercetat sub aspectul comiterii infracțiunilor de furt calificat.

Astăzi, acesta urmează să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Piatra Neamț, cu propunerea de luare a unei măsuri preventive.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: