Cum se circulă pe drumurile din Moldova la această oră. Prognoza meteo pentru perioada 22-23 ianuarie!

La acest moment, circulația pe drumurile naționale din zona Moldovei se desfășoară normal, fără evenimente rutiere cauzate de starea carosabilului sau a vremii.

Carosabilul este uscat cu porțiuni umede în județele Neamț, Bacău și Câmpulung Moldovenesc (jud. Suceava), respectiv uscat, în rest.

Cerul este senin, fără precipitații, iar temperatura aerului în regiune este cuprinsă între -3 (Câmpulung Moldovenesc) și 2°C (Botoșani).
La nivelul DRDP Iași, pe timpul nopții s-a acționat cu 10 autoutilaje și s-au răspândit 21 tone de material antiderapant.

Prognoza meteo pentru următoarele 24 de ore

Vremea va fi caldă pentru această dată. Cerul va fi variabil ziua, apoi se va înnora treptat și local, se vor semnala precipitații mixte în zonele joase de relief, care vor favoriza depuneri de polei sau ghețuș, iar la munte va ninge. Vântul se va intensifica treptat din nord și va atinge la rafală viteze în general de 50…60 km/h.

Pe crestele montane, vântul va sufla tare și va avea viteze de 90…100 km/h, viscolind ninsoarea.

Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 9 și 12 grade, cu cele mai ridicate valori în Subcarpați, iar cele minime se vor încadra între -1 și 1 grad.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: