Adio Autostrada Unirii! Guvernul vrea să anuleze procedurile de contractare!

Șeful cancelariei premierului, Ionel Dancă, a propus în ședința de guvern anularea procedurilor de contractare a investițiilor în parteneriat public-privat, inițiate de Comisia de Prognoză, mai exact autostrazile A8 Târgu Neamț – Iași și A3 Comarnic -Brașov.

“Vă rog să aprobați introducerea pe ordinea de zi a ședinței un proiect de ordonanță privind parteneriatul public-privat. În esență vorbim despre alte inginerii marca Vâlcov descoperite la diferite instituții. De această dată ne întoarcem la Comisia de Prognoză și vă propunem să anulăm procedurile de contractare a investițiilor în parteneriat public-privat inițiate de Comisia Națională de Strategie și Prognoză. Ne referim în special la două proiecte majore de infrastructură esențiale respectiv autostrada Comarnic – Brașov și Târgu-Neamț – Iași”, a spus Ionel Dancă în ședința de guvern, potrivit Mediafax.

Premierul şi-a dat acordul pentru introducerea pe ordinea de zi a şedinţei de Guvern, dar a precizat că aprobarea necesită o discuţie cu miniştrii de linie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: