Două femei din Neamț au plecat de acasă și nu s-au mai întors! Dacă le vedeți, anunțați autoritățile!

Poliţiştii Serviciului de Investigații Criminale şi cei ai Secției de Poliție Rurală Dulcești continuă activităţile de căutare în vederea depistării numitei TULBURE EUGENIA TATIANA, de 25 de ani, dispărută la data de 18 octombrie 2019.

Polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Dulcești au fost sesizați, la data de 20 octombrie a.c., de către un bărbat, de 33 de ani, din Horia, cu privire la faptul că concubina sa TULBURE EUGENIA TATIANA, de 25 de ani, din Roman, a plecat de la domiciliu, în data de 18 octombrie a.c., şi nu s-a mai întors.

În urma verificărilor efectuate, poliţiştii au stabilit faptul că tânăra a mai părăsit domiciliul în luna ianuarie şi iunie 2019.

Semnalmente: înălțime – 1,65 m, greutate – 48 de kilograme, corpolență atletică, ochi căprui, faţă ovală, păr brunet lung. Tânăra prezintă o cicatrice postoperatorie în zona stângă a abdomenului.

La momentul dispariţiei, aceasta era îmbrăcată cu o geacă neagră, hanorac crem închis, blugi albaștri, fiind încălțată cu adidași albi.

Polițiștii au efectuat verificări pe raza localității Horia, în vederea depistării acesteia.

Orice persoană care poate oferi informaţii ce pot conduce la depistarea persoanei căutate, este rugată să apeleze Serviciul Unic 112 ori să anunţe cea mai apropiată unitate de poliție!

Poliţiştii Serviciului de Investigații Criminale şi cei ai Secției de Poliție Rurală Sagna continuă activităţile de căutare în vederea depistării numitei OLARU TEODORA, de 54 de ani, dispărută la data de 19 octombrie 2019.

Polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Sagna au fost sesizați, la data de 19 octombrie a.c, de către o femeie din Sagna, cu privire la faptul că, la aceeași dată, în jurul orei 18.00, sora sa OLARU TEODORA, de 54 de ani, a plecat în mod voluntar de la domiciliul său şi nu s-a mai întors.

Semnalmente: înălţime – 1,65 m; greutate – 55 de kilograme, corpolenţa slabă, ochi căprui, faţa ovală, păr grizonat.

La momentul dispariției, femeia era îmbrăcată cu un hanorac albastru, vestă de culoare închisă și purta o căciulă neagră.

Polițiștii au efectuat verificări pe raza localității Sagna, în vederea depistării acesteia.

Orice persoană care poate oferi informaţii ce pot conduce la depistarea persoanei căutate, este rugată să apeleze Serviciul Unic 112 ori să anunţe cea mai apropiată unitate de poliție!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: