Zilele Orașului Piatra Neamț – programul evenimentelor!

Duminică 23 iunie, începând cu ora 18:00 se va oficia Slujba religioasă organizată de Protopopiatul Piatra-Neamț, pe platoul de la Curtea Domnească, Biserica Sfântul Ioan Domnesc. De la ora 19:00 este programată Procesiunea cu Sfintele Moaște, cu ocazia sărbătoririi Sfântului Ioan Botezătorul.

Luni 24 iunie, între orele 9:00 – 13:00, ziua în care sărbătorim nașterea Sfântului Ioan Botezătorul, considerat patronul spiritual al orașului nostru și Sânzienele, pe aceeași scenă ampalsată pe platoul de la Biserica „Sf. Ioan Domnesc” va fi oficiată slujba Sfintei Liturghii.

Marți 25 iunie, în zona Curtea Domnească și Parcul Central se va desfășura evenimentul Piatra Food Fest, ediția a doua. Vor participa 16 track-uri (rulote) unde se vor prepara mâncăruri din bucătăria franceză, americană, mediteraneană, spaniolă, mexicană, sârbească și românească.

Joi 27 iunie, începând cu ora 17:00, la Cinema Mon Amour vom organiza evenimentul „Gala Generațiilor”. Vor fi premiați elevii din Piatra-Neamț care au obținut premii la olimpiadele naționale și internaționale. Seara se va încheia cu premierea Cuplurilor care au implinit 50 de ani de căsătorie și care constituie modele de viață în cuplu pentru noi toți.

Programul artiștilor care vor evolua pe scenă!

Joi 27 iunie, pe scena amplasată la Curtea Domnească se vor desfășura începând cu ora 16:00 spectacole realizate de către ansambluri folclorice, tinere talente și formații din Piatra-Neamț și județ, cum ar fi: Clubul Viva Allegria, Ansamblul folcloric Dor Vânătorean, Ansamblul folcloric Codrii Neamțului, Ansamblul de dansuri al Comunității Elene din Piatra-Neamț, Clubul de dans sportiv Ray’s Dance.

Vineri, 28 iunie, începând cu ora 20:00, vor concerta:

  • Trupa Lotus
  • Tribute Queen (Italia)
  • Cargo

Sâmbătă, 29 iunie 2019, pe scena amplasată la Curtea Domnească vor concerta începând cu ora 20:00:

  • Mihail
  • The Putreds
  • Vama

Duminică, 30 iunie 2019, de la ora 20:00 vor concerta pe aceeași scenă:

  • Los Anonimos
  • The Motans
  • Andra

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: