Adrian Alui-Gheorghe, consilier onorific pe probleme de cultură al lui Mugur Cozmanciuc

Adrian Alui Gheorghe a acceptat vineri, 7 iunie, să fie consilierul onorific, pe probleme de cultură, al președintelui PNL Neamț Mugur Cozmanciuc.

El se va ocupa, în primul rând, de coordonarea și gestionare Clubului Liberalilor, de la Neamț, care va organiza, lunar, dezbateri cu reprezentanți de seamă, din toate domeniile, din județul Neamț și din România.

Adrian Alui-Gheorghe

Sunt aici nu pentru că nu aș avea ce face cu timpul meu sau că aș fi într-o criză de imagine, dar suntem după un eveniment major, după câteva lucruri majore din societatea românească, după votul din 26 mai care a fost unul covârșitor pentru a avea imaginea unei Românii Liberale. Prin votul din 26 mai ne-am situat cu adevărat în Europa, iar această nouă Românie, una liberală, este una dincolo de granițele fizice, mult mai amplă, acolo unde e fiecare român plecat din țară. Am venit spre echipa liberală de aici, deoarece consider că politicul are și o dimensiune civică, consistentă de altfel. Trebuie să ne implicăm toți, să nu lăsăm în seama politicienilor sau a administrativului tot ce se întâmplă în comunitățile noastre, în societate, sunt multe lucruri care intră în responsabilitatea tuturor.

Mugur Cozmanciuc președintele PNL Neamț:

Vreau să îi  mulțumesc domnului Adrian Alui Gheorghe pentru pasul pe care îl face. A primit din partea mea propunerea de a fi consilier onorific, al meu, al PNL, pe zona culturală, pentru că știu sigur că poate să aducă un plus valoare echipei liberale, PNL Neamț și României. Sunt și alte proiecte pe care le-am discutat, nu doar Clubul Liberal, dar le vom face publice în viitorul apropiat. Nu ne vom opri aici, ci vă vom prezența și alți invitați, din diverse domenii, care se vor alătura PNL. Clubul Liberal este un proiect de expunere a ideilor, unde cei care au făcut performanță și care au experiență profesională în diverse domenii vin să își prezinte ideile într-un cadru relaxat. Este o modalitate de a deschide o zonă de dezbatere. Cei care vor veni nu trebuie neapărat să se înscrie în partid, ci de a participa la dezbateri.

Dragoș Chitic primarul municipiului Piatra Neamț:

Organizația PNL Piatra Neamț este deschisă să primească în rândurile sale orice persoană care dorește să se implice în activitatea  politică, care este strâns legată și de activitatea administrativă, culturală și civică a orașului. Un prim exemplu este domnul Adrian Alui Gheorghe, o personalitate a locului, un om de cultură valoros și apreciat care a demonstrat prin fapte profesionalismul și capacitatea de a dezvolta acest domeniu. Adrian Alui Gheorghe este un ambasador al orașului nostru prin realizările sale în domeniul culturii, un om care mai are încă multe lucruri de spus și care este respectat la nivel național în breasla din care face parte. 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: