Vineri 17 mai, PMP va prezenta programul pentru alegerile europarlamentare

Vineri 17 mai, începând cu ora 16:00 în sala Cinema Mon Amour (fostul cinematograf Dacia Panoramic) va avea loc prezentarea programului Partidului Mișcarea Populară pentru alegerile europarlamentare. Sunt așteptați peste 600 de membri de partid și simpatizanți din județul Neamț.

PMP este singurul partid care are 3 candidați din nord estul Moldovei și este singurul partid care are un candidat în primii 10 din nord estul Moldovei. 

Cei trei sunt:

  • Petrică Movilă, deputat PMP al județului Iași
  • Marian Andronache, viceprimarul municipiului Suceava
  • Bogdan Gavrilescu, viceprimarul municipiului Piatra Neamț

Dintre cei care care au confirmat prezența la Piatra Neamț se numară: Eugen Tomac, președintele PMP, Ioana Constantin, secretar general adjunct, Marius Pașcan, președinte executiv, Petrică Movilă, vicepreședinte, Marian Andronache, vicepreședinte și Corneliu Bichineț, vicepreședinte.

Mai sunt asteptați la conferința PMP Neamț fostul președinte al României Traian Băsescu și Robert Turcescu, vicepreședinte PMP.

Bogdan Gavrilescu declară ca Ioana Constantin ar putea avea la Piatra Neamț birou de europarlamentar, astfel municipiul Piatra Neamț devine primul oraș din județ care va avea permanent prezent un europarlamentar.

Ioana Constantin

 

Vineri seara incepând cu ora 20:00 îi puteți urmări pe candidații PMP într-o emisiune transmisă în direct de postul de televiziune local 1TV Neamț.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: