PMP nu vrea doar să ducă România la Bruxelles, vrea să o pună pe podium!

Astăzi a avut loc la sala Cinema Mon Amour din Piatra Neamț prezentarea candidaților Partidului Mișcarea Populară pentru alegerile europarlamentare.

Alături de membrii și simpatizanții PMP au fost Eugen Tomac, președintele PMP, Ioana Constantin, secretar general adjunct, Petrică Movilă, vicepreședinte, Marian Andronache, vicepreședinte Corneliu Bichineț, vicepreședinte precum și Anca Gâtlan secretar general adjunct al PMP.

Ioana Constantin, candidat

Ne confruntam cu o gravă depopulare, tinerii au plecat la munca si la studii in strainatate. Foarte mulți români au plecat afară, aproape 4 milioane de români muncesc in Uniunea Europeană. Trebuie să dezvoltăm industria, infrastructura și sunt destule fonduri de atras. Dar europarlamentarii care ajung acolo trebuie sa aibă și aici, acasă, o guvernare capabilă să acceseze acești bani.

Corneliu Bichineț, vicepreședinte al partidului și deputat a avut un mesaj direct către Bogdan Gavrilescu:

Bogdan, să-l folosești pe Dulamă și să îl ții aproape pentru o să ai nevoie de el!

Anca Gâtlan, secretar general adjunct al PMP

Trebuie să ne asumăm ce facem, să fim demni și mândri de ceea ce facem și să ne asumăm ceea ce le spunem oamenilor in teritoriu. Candidații noștri ne vor reprezenta cu cinste în Parlamentul European!

Eugen Tomac, președintele PMP

Eugen Tomac, președintele PMP:

Nu este usor să faci politică alături de Băsescu! Băsescu și-a atins toate țintele pe care și le-a propus. Uniunea Europeană are nevoie de politicieni cu experiență. Băsescu nu va reprezenta doar PMP ci va reprezenta România! Noi vrem sa punem romania pe podium, nu doar sa o ducem la Bruxelles!

Toți cei prezenți pe scenă au marșat pe același mesaj și anume că România are nevoie de mai multă integrare.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: