Jucărie periculoasă retrasă de Lidl de la vânzare!

Lidl Romania derulează în prezent, pe baza legii privind protecția preventivă a consumatorilor, retragerea produsului ,,Playtive junior jucărie din lemn“ cu IAN 304083 si număr de model HG04414 (versiunea 11/2018, a se vedea partea de jos a ambalajului si a articolului).

La produsul menționat, este posibil ca niturile de pe margini să se desprindă, aparând astfel elemente mici ce pot fi inghițite și nu poate fi exclus riscul de vătămare. Lidl România solicită prin urmare, de urgență, tuturor clienților, să respecte retragerea și să oprească utilizarea produsului.

Jucăria din lemn a fost vândută de Lidl România începând cu 08.04.2019. Articolul poate fi returnat în toate magazinele Lidl. Contravaloarea acestuia va fi rambursată, desigur, chiar și fără prezentarea bonului fiscal.

Rechemarea se referă exclusiv la articolul ,,Playtive junior jucărie din lemn“ cu IAN 304083 si numar de model HG04414 (versiune 11/2018, a se vedea partea de jos a ambalajului si a articolului). Alte articole ale producatorului “Playful Junior” nu sunt afectate de aceasta retragere.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: