19 cerșetori amendați de poliția locală

În data de 09.05.2019, între orele 06.00 – 22.00, lucrătorii Birourilor de Ordine Publică 1 și 2 – Poliția Locală Piatra Neamț, au desfășurat o acțiune pe linia prevenirii și combaterii cerșetoriei, a furturilor din buzunare și a faptelor antisociale, în municipiul Piatra Neamț.

Au fost depistate și sancționate contravențional 19 persoane care apelau la mila publică, uneia dintre acestea, o femeie de etnie rromă, în vârtă de 37 de ani, din comuna Războieni, întocmindu-i-se actele de constatare a infracțiunii de cerșetorie, prin folosirea unui minor. Atât femeia cât și copilul au fost predați lucrătorilor din cadrul Poliției Municipiului Piatra Neamț, pentru continuarea cercetărilor cu privire la săvârșirea infracțiunii prevăzute de articolul 215 C . P. – ”folosirea unui minor în scopul de cerșetorie”. 

De asemenea, tot în cursul zilei de 09.05.2019, polițiștii locali împreună cu reprezentanții Direcției de Asistență Socială a Primăriei Municipiului Piatra Neamț, s-au deplasat la locuința unui bărbat cu deficiențe locomotorii, care locuia într-un imobil din cartierul Văleni, în condiții insalubre, lipsit de sursă de lumină, căldură și hrană.

Acesta a fost predat unui echipaj SAJ, sosit la fața locului la solicitarea polițiștilor locali, în vederea investigării stării de sănătate și a internării sale într-un centru specializat. 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: