Oameni ai străzii adunați de Poliția Locală și duși în adăpostul primăriei

În cadrul unei acțiuni specifice, Polițiștii Poliției Locale Piatra Neamț – Biroul Ordine Publică – au depistat în doar două zile, mai multe persoane fără adăpost care locuiau în spații improvizate, devenite adevărate focare de infecție.

O femeie de 34 de ani și un bărbat de 51 de ani, ambii din Piatra Neamț, au fost găsiți miercuri, 20 martie, dormind într-o centrală termică dezafectată de pe strada Grigore Ureche din Piatra Neamț. După ce au fost identificați, cei doi au fost conduși la Centrul pentru persoane fără adăpost din Speranța, însă au refuzat cazarea în spațiul respectiv. 

Joi, 21 martie, în jurul orei 06.00, un bărbat în vârstă de 46 de ani din Piatra Neamț și o femeie de 26 de ani din Roman, au fost găsiți într-o colibă amenajată într-un copac, pe dealul Cozla din Piatra Neamț.  Zona era plină de deșeuri, iar pentru a se încălzi, cei doi aprindeau focul, astfel existând riscul producerii de incendii care s-ar fi putut extinde și la casele de pe strada din imediata apropiere. Aceștia au fost  identificați și predați reprezentanților Direcției de Asistență Socială a municipiului Piatra Neamț pentru a fi cazați în Centrul pentru persoane fără adăpost din cartierul Speranța. 


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: