LIDL a retras de la vânzare două produse!

Lidl Romania informează cu privire la rechemarea și returnarea produsului „Chef Select, sandwich sortarile Pui si bacon prajit si Salam de Sibiu si cascaval, 200g“.

TIP TOP FOOD INDUSTRY S.R.L recheama preventiv produsul„Chef Select, Sandwich sortarile Pui si bacon prajit si Salam de Sibiu si cascaval, 200g“ indiferent de termenul de valabilitate. S-a constatat că produsele afectate conţin faina de soia nedeclarata pe eticheta. Din cauza posibilelor reacţii alergice la ingerare, clienţii cu alergie la soia ar trebui să ţină cont neapărat de retragere şi să nu consume în niciun caz produsele. Având în vedere posibilele reacții alergice în urmaconsumului, clienții alergici la soia trebuie să acorde o atenție absolută acestei rechemări.

Produsele„Chef Select, Sandwich sortarile Pui si bacon prajit si Salam de Sibiu si cascaval, 200g“ au fost vândut de către Lidl România.

Produsele pot fi returnate în toate magazinele Lidl. Contravaloarea produselor va fi restituită, fără a fi necesară prezentarea bonului fiscal. Această retragere vizează exclusiv produsele„Chef Select, Sandwich sortarile Pui si bacon prajit si Salam de Sibiu si cascaval, 200g“. Alte produse vândute de Lidl România, inclusiv alte produse din gama Chef Select, nu sunt afectate de această rechemare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: