A apărut Anuarul statistic al județului Neamț, ediția 2018

Acest document este cea mai importantă lucrare de sinteză statistică și apare concomitent cu anuarul statistic al României.

Atât cititorul obișnuit, cât și specialistul, analistul și cercetătorul găsesc în paginile Anuarului date statistice relevante acoperind aproape toată gama de domenii economice și sociale, începând cu cele referitoare la structurile geografice și administrativ-teritoriale, continuând cu aspectele legate de populație, forță de muncă și, evident, cu altele de interes major în momentul de față, condițiile de viață ale populației, accesul la servicii de educație și sănătate și alte domenii din sfera vieții sociale.

În această lucrare sunt peste 170 de indicatori grupați in 21 de capitole: populație, industrie, economie, agricultură, etc pentru intervalul 2012-2017.

Claudiu Harabagiu, director executiv Direcția de Statistică Neamț

Directorul Direcției de Statistică face un apel către toate persoanele juridice să răspundă solicitărilor venite de la această instituție:

Persoanele juridice care sunt cuprinse in cercetările noastre trebuie să știe că există obligația legală de a raspunde solicitărilor noastre. Suntem conștienți că este un grad mare de solicitare din partea noastră și nu dorim să aplicăm amenzi. Noi preluăm niște date individuale pe care mai apoi le returnăm ca date statistice, date care sunt utile tuturor categoriilor de populație.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: